Vil du bli vår prosjektleder?

T.L Mek er en mekanisk bedrift med 18 ansatte, som ligger i Hamar rett ved E6. Hit flyttet vi i 2016 i splitter nye lokaler, og vi bygger fortsatt. 

Vi har mange ulike prosjekter gjennom året. Alt fra direkte mot sluttbruker, til å være prosjekterende og utførende, eller ren underleverandør. Vi har fokus på å ha rask responstid og høy kvalitet på utført arbeide. Etter en stadig økende oppdragsmengde ser vi et sterkt behov for å forsterke laget vårt med en prosjektleder som kan sørge for at vi avleverer prosjekter og jobber slik vi ønsker.

 

Vi søker etter deg som er ute etter en spennende stilling i en offensiv bedrift i vekst.  Du må være strukturert, postiv  og ha høy gjennomføringsevne. Det er viktig at du liker å samarbeide, og at du synes det er gøy med litt tempo.

 

Prosjektlederen vil ha et tett samarbeid med daglig leder, i tillegg til generell prosjektledelse og drift.

Det er en fordel om du har teknisk fagskole eller tilsvarende innenfor eksempelvis. stålkonstruksjon, maskinteknikk, sveiseteknikk eller lignende. Noe erfaring fra lignende stilling er en fordel, men ikke et must da alt kan læres!

 

Du vil få en sentral leder-rolle i T.L Mek, hvor du er med på videre utvikling av bederiften. Du vil også få en rolle ifm. utviklingen av bedriftens kvalitetssystemer. Du får eget kontor i våre nye lokaler som er under oppføring, som ferdigstilles i februar 2020.

Vi har konkurransedyktig lønn og betingelser. 

 

Send oss en kortfattet søknad, og CV.

 

Ved spørsmål ta kontakt med Aleksander F. Ringnes 47638212 eller send e-post.

Du er og hjertelig velkommen på besøk til oss.
 

Vi er medlem av det internasjonale nettverket Hardox Wearparts. 
hardox-wearparts-logotype-onestopwearsho

T.L Mek as er registrert leverandør i

T.L Mek AS 
2020